Konkurisanje na ovaj oglas nastaviće se na drugom sajtu

Konkurisanje na oglas

Da bi konkurisao/la na ovaj oglas potrebno je da napraviš nalog tako što ćeš popuniti sledeće podatke

Craft studio d.o.o.

locationBeograd, Jaše Ignjatovića 7
time
Card image cap
 
 
 
 

Craft studio d.o.o. je preduzeće koje se bavi sistemima slabe struje, EAS-elektronska zaštita artikala, alarm, video nadzor, brojači prolaza, protiv požar, ozvučenje itd.

Od 1998. godine poslujemo na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, a u Makedoniji sa sopstvenim preduzećem “Kraft sigurnost”. Sa dvadesetogodišnjim iskustvom poslovanja u oblasti “slabe struje” kao npr: sistema elektronske zaštite robe (EAS), CCTV-a, protiv provalnih i protiv požarnih sistema ,kontrole pristupa i obračuna radnog vremena, ozvučenja, itd,kao jedna od vodećih preduzeća u radu sa EAS (electronical article survelance) na Balkanskom tržištu, uspeli smo da se nametnemo u sam vrh vodećih firmi na tržištu i dostigli smo referentnu listu koja govori o našim poslovnim uspesima. Poslovanje i razvoj smo usredsredili na modernom pristupu pružanja usluga našim klijentima, koristeći najsavremenije  tehnologije. Samim poslovanjem sa sopstvenim tehničarima i zastupništvima u mogućnosti smo da poslujemo sa najkonkurentnijim cenama na tržištu a ne zapostavljajući kvalitet opreme. Mrežom servisnih centara u Beogradu, Nišu i Novom sadu dostupni smo da odgovorimo na zahtev klijenata u izuzetno brzom roku.

Raspisujemo konkurs za radnu poziciju:

Električar - Elektromonter

Beograd

Glavna zaduženja:

  • Radovi na postavci instalacija, rasvetnih tela, GRO, utičnica, prekidača u maloprodajnim objektima, kako u tržnim centrima, tako i u samostalnim zgradama.
  • Postavljanje kablovskih instalacija. Rad na terenu.

Poželjna znanja i veštine:

  • Samostalan rad na elektroinstalacijama.
  • Vozačka dozvola B kategorije – aktivan vozač (obavezno).

Nudimo:

  • Prijatno radno okruženje, dobar kolektiv, mogućnost učenja i napredovanja.

Kontakt Kliknite za broj telefona

Rok za konkurisanje: 26.06.2019.