Konkurisanje na ovaj oglas nastaviće se na drugom sajtu

Konkurisanje na oglas

Da bi konkurisao/la na ovaj oglas potrebno je da napraviš nalog tako što ćeš popuniti sledeće podatke

Ogranak Colas Rail SA Beograd

locationBeograd, Maglajska 24
time
Card image cap
 
 
 
 

Poslovanje kompanije obuhvata izgradnju, održavanje i rekonstrukciju železničkih pruga, tramvajskih šina, elektrifikaciju, signalizaciju, urbani transport i velike infrastrukturne projekte. Colas Rail posluje u dvadeset pet zemalja na pet kontinenata i zapošljava više od 5500 ljudi. Zaslužan je za neke od najimpozantnijih železničkih projekata u svetu.

Na našim prostorima Colas Rail posluje u tri zemlje: Srbija, Slovenija i Hrvatska.

Pored projekta rekonstrukcije trga Slavija, Bulevara Oslobođenja, ulice Ruzveltove i ulice Mije Kovačevića, koji je završen, povereno nam je postavljanje tramvajske pruge preko Mosta na Adi, gde će građani Beograda od Juna 2019. moći da uživaju u vožnji tramvajem preko gradskog mosta.

Sa velikim zadovoljstvom možemo da se pohvalimo i našim novim projektima rekonstrukcije ulice Kraljice Marije – 27 marta – Džordža Vašingtona i Cara Dušana, kao i pojektu rekonstruckije pruge na relaciji Jajinci – Mala Krsna.

Mi smo posvećeni našem timu i našim zaposlenima. Naš cilj je da ispunimo sva očekivanja kako naših zaposlenih, tako i naših saradnika. Težimo da uspešno izvršimo sve naše zadatke i da nastavimo da insistiramo na kvalitetu usluge. 

Kompaniji Colas Rail potreban:

 

Pomoćnik geometra za radove niskogradnje

(2 izvršioca), Beograd

Potrebne kvalifikacije:

  • SSS poželjno građevinske ili geodetske struke
  • Vozačka dozvola B kategorije (aktivan vozač)
  • Poželjno prethodno iskustvo u radu sa geometrima

 Rok za konkurisanje: 31.07.2019.