Konkurisanje na ovaj oglas nastaviće se na drugom sajtu

Konkurisanje na oglas

Da bi konkurisao/la na ovaj oglas potrebno je da napraviš nalog tako što ćeš popuniti sledeće podatke

Fondacija SOS Dečija sela Srbija

locationBeograd, Bulevar kralja Aleksandra 251
time
Card image cap
 
 
 
 

Fondacija SOS Dečija sela Srbija je nevladina, humanitarna i neprofitna organizacija. Od 2004. godine organizacija radi na unapređenju kvaliteta života dece i mladih bez roditeljskog staranja, osnaživanju porodica u riziku, ekonomskom osamostaljivanju mladih iz ranjivih grupa, kao i pružanja pomoći u urgentnim situacijama lokalnom stanovništvu i izbeglicama kroz različite vidove podrške. U cilju pružanja podršku realizaciji naših programa, a u okviru projekta čiji je cilj aktivacija najšire populacije, tražimo:

SOS PREDSTAVNIKE NA TERENU

različitih stručnih sprema i profesionalnih iskustava
lokacija: Beograd

Opis posla:

SOS predstavnici na terenu su zaduženi za informisanje šire javnosti o radu organizacije „SOS Dečija sela Srbija“, kao i za aktivno uključivanje što većeg broja građana u donatorski klub „Zlatno srce“, a u skladu sa striktno regulisanim procedurama Fondacije.

Građani koji se na ovaj način pridruže našem donatorskom klubu, svojim redovnim, mesečnim donacijama, direktno pomažu da obezbedimo dom pun ljubavi za decu bez roditeljskog staranja iz cele Srbije.

SOS predstavnik na terenu je:

  • Zainteresovan za humanitarne aktivnosti
  • Odgovoran i motivisan
  • Osoba sa izraženim komunikacionim sposobnostima
  • Spreman za rad na terenu sa kolegama, na javnim gradskim površinama i u tržnim centrima
  • Sklon timskom radu
  • Zainteresovan za sticanje novih znanja i razvoj veština

Našim SOS predstavnicima na terenu zajednička je visoka motivacija, predanost radu i pozitivan stav, a u svakodnevnom radu ih prati i usmerava naš tim za podršku.

Ukoliko želite da steknete nova iskustva, radite plemenit posao i usavršavate svoja znanja i veštine, biografiju sa prijavom treba poslati elektronskim putem.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

 Rok za konkurisanje: 15.08.2019.