Konkurisanje na ovaj oglas nastaviće se na drugom sajtu

Konkurisanje na oglas

Da bi konkurisao/la na ovaj oglas potrebno je da napraviš nalog tako što ćeš popuniti sledeće podatke

ST Prevoz d.o.o.

locationKragujevac, 19. Oktobra 101
time
Card image cap
 
 
 
 

Doo "ST PREVOZ" je privredno društvo koje se bavi poslovima međunarodnog transporta, koji se obavlja najsavremenijim voznim parkom. Sva vozila opremljena su najsavremenijom GPS navigacijom i klijentima je omogućeno praćenje robe do odredišta.

Kompanija je osnovana 1991. godine u Kragujevcu i danas poseduje sve potrebne dozvole za obavljanje svoje delatnosti-međunarodnog transporta i član je udruženja međunarodnih drumskih prevoznika Srbije, kao i evropske International Road Transport (IRU) unije, a svoje poslovanje i ogranizaciju je uredila u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001.2008 i HACCAP i ostalim standardima.

Misija preduzeća je osigurati vrhunsku uslugu prevoza za naše komitente kako bi kompanija ostala konkurentna na tržištu i zadržala efikasnost koju poseduje u poslovanju.

Vizija: Biti pouzdan partner u pružanju usluga prevoza u zemlji i inostranstvu uz održavanje kvaliteta usluge po kojoj je kompanija poznata.

Potreban nam je:

Auto-limar

Kragujevac

Uslovi:

  • sa radnim iskustvom od minimum dve godine na ovim poslovima (limara) i trećim stepenom stručne spreme
  • kompanija poseduje veliki vozni park i u obzir dolaze samo ozbiljni i posvećeni kandidati koji odgovorno shvataju posao kojim se bave

Kandidatima se nudi:

  • zasnivanje radnog odnosa na određeno vreme, sa tendencijom prelaska u radni odnos na neodređeno vreme, kao i redovna zarada, učenje i napredak

Kontakt: Kliknite za broj telefona

Rok za konkurisanje: 17.08.2019.