Konkurisanje na ovaj oglas nastaviće se na drugom sajtu

Konkurisanje na oglas

Da bi konkurisao/la na ovaj oglas potrebno je da napraviš nalog tako što ćeš popuniti sledeće podatke

Kozmetički salon Medeja

locationNiš, Tome Rosandića
time
Card image cap
 
 
 
 

U samom centru Niša, nalazi se kozmetički salon Medeja, veliki i moderan prostor koji odiše svežinom i pruža osećaj mira, ravnoteže i perfekcionizma.

Godine predanog rada i usavršavanja u zemlji i inostranstvu, najnovija tehnologija u kozmetici, stalna edukacija osoblja na međunarodnim seminarima i kongresima, kao i stalno praćenje inovacija u svetu kozmetike, kroz ulaganja u nove aparate i preparate garantuju stručnost u pružanju kozmetičkih usluga.

Od maja 2015.-te, na još jednoj lokaciji u gradu, je počeo sa radom naš novi salon, Medeja Bulevar. Prijatan ambijent, profesionalan i kvalifikovan kadar i preparati najboljih svetskih kozmetičkih kuća su definitivno dobar spoj zbog koga ćete se vraćati u ovaj salon. Ovde možete uživati u mnogobrojnim tretmanima lica i tela, uslugama manikira i pedikira, profesioalne šminke, permanentnog make up-a, Softap-a, japanskog iscrtavanja (microblading) obrva kao i u tretmanima najsavremenije aparativne kozmetike.Sa ciljem da pružamo još bolji kvalitet…

Iskustvom i profesionalnošću, visoko-kvalifikovanim osobljem, timskim radom i kreacijom individualnih tretmana održavamo dugogodišnji odnos sa klijentima, na obostrano zadovoljstvo.

Medeja-UKS saradnja sa strušnjacima iz oblasti dermatologije, fizijatrije i plastične hirurgije, uz udruženo delovanje prodesionalnih preparata i manuelnih tehnika zadovoljava i najzahtevnije.

Pridružite nam se i postanite deo tradicije prepoznatljivog imena medeja!

Kozmetickom salonu Medeja iz Niša, potreban:

Kozmetičar (manikir-pedikir)

Niš

Potrebne veštine:

  • poznavanje tehnike izlivanja/nadogradnje noktiju, modeliranje noktiju, izrada dugotrajnog laka, manikir
  • poznavanje estetskog pedikira
  • komunikativnost i fleksibilnost
  • rad u timskom okruženju

Nudimo:

  • stalni radni odnos 
  • usavršavanje

Rok za konkurisanje: 20.09.2019.