Konkurisanje na ovaj oglas nastaviće se na drugom sajtu

Konkurisanje na oglas

Da bi konkurisao/la na ovaj oglas potrebno je da napraviš nalog tako što ćeš popuniti sledeće podatke

Zepter International d.o.o.

locationBeograd, Bulevar Mihajla Pupina 117
time
Card image cap
 
 
 
 

Mi smo Zepter International - međunarodna kompanija koja već 33 godine proizvodi i plasira proizvode premium kvaliteta i time unapređuje zdravlje ljudi. Naše patentirane sisteme za pripremu zdrave hrane, hi-tech uređaje za prečišćavanje vode i vazduha, kao i nagrađivani, jedinstveni Bioptron medicinski aparat za hipersvetlosnu terapiju koristi preko 80 miliona zadovoljnih klijenata na svih 5 kontinenata.

Postanite deo našeg uspešnog tima i konkurišite za učešće u projektu:

POKRENITE PORODIČNI BIZNIS

Aplicirajte za bespovratna sredstva

Kompanija Zepter International d.o.o. Beograd pokrenula je program „Pokreni porodični biznis“ koji ima za cilj da doprinese razvoju porodičnog preduzetništva i jačanju ekonomskog kapaciteta porodice.

Kroz ovaj program želimo da odabremo pet porodičnih zajednica (u daljem tekstu: zajednica) koje žele da pokrenu biznis u oblasti trgovine i podržaćemo ih sa bespovratnih 200.000 RSD u novcu i 100.000 kroz treninge i mentorstvo.

Pod porodičnom zajednicom podrazumevamo bar dva člana jednog domaćinstva u bračnoj/vanbračnoj ili porodičnoj vezi.

ŠTA NUDIMO ZAJEDNICAMA KOJE UĐU U PROGRAM:

  • Porodičnim zajednicama omogućavamo da se, bez investiranja u robu, bave prodajom najpopularnijih premium proizvoda Kompanije Zepter uz organizacionu i logističku podršku naših stručnih timova.
  • U prvoj fazi, koja traje dva meseca, zajednice dobijaju besplatnu obuku, mentorstvo, i administrativnu podršku u vrednosti od 100.000 dinara, plus 100.000 RSD novčanih bespovratnih sredstava uz uslov da ostvare dve vrste ciljeva: prodajne ciljeve i ciljeve proširenja baze kupaca.
  • U drugoj fazi, koja takođe traje dva meseca, zajednice dobijaju 100.000 RSD novčanih bespovratnih sredstava uz uslov da ostvare dve vrste ciljeva: prodajne ciljeve i ciljeve proširenja baze kupaca.

USLOVI KONKURSA:

  • Pravo učešća na konkursu imaju porodične zajednice sa najmanje dva člana, sa prebivalištem na teritoriji grada Beograda i koji su državljani Republike Srbije.

Od kandidata se zahteva da imaju:

  • Izražen preduzetnički duh, bez obzira na prethodna radna iskustva;
  • Želju za ličnim razvojem i stalnim napredovanjem;
  • Poželjno je da bar jedan član domaćinstva ima vozačku dozvolu B kategorije.

KAKO DA SE PRIJAVITE:

Prijave primamo isključivo elektronskim putem

Prijave primamo do 18.09.2019.

Nakon prijema prijave poslaćemo vam selekcioni upitnik, na osnovu koga ćemo izvršiti širi izbor, a zatim ćemo izabrane zajednice pozivati na razgovor.