Konkurisanje na ovaj oglas nastaviće se na drugom sajtu

Konkurisanje na oglas

Da bi konkurisao/la na ovaj oglas potrebno je da napraviš nalog tako što ćeš popuniti sledeće podatke

Fish i Zeleniš

locationNovi Sad, Skerlićeva 2, Novi Sad
time
Card image cap
 
 
 
 

Jelovnik restorana Fish&Zeleniš zasnovan je na mediteranskom načinu pripreme hrane - na svežoj ribi, plodovima mora, organskom povrću, domaćim testeninama, grčkim i dalmatinskim predjelima, salatama, maslinovom ulju i mediteranskim začinima. Odličan je za vegetarijance, ljude koji poste i jedu niskokaloričnu hranu, ali se dopada i pravim gurmanima. Više informacija: www.fishizelenis.com

Project 72 Wine&Deli je nesvakidašnji restoran koji zaboravljena srpska tradicionalna jela oživljava na kreativan način i upotpunjuje ih pažljivo biranim lokalnim vinima. Predstavlja mesto susreta, jednako omiljeno među lokalcima, kuvarima, muzičarima, glumcima, slikarima i turistima u potrazi za autentičnim gastronomskim iskustvima. Više informacija: www.wineanddeli.rs 

Zbog rasta obima posla i razvoja novih projekata, restorani FISH&ZELENIŠ i PROJECT72 WINE&DELI osnažuju svoje kreativne timove u Novom Sadu i traže:

KUVARE

(više izvršilaca)
Novi Sad

Profesionalno iskustvo i stručno obrazovanje su poželjni, ali ne i neophodni - presudna je ljubav prema pripremi hrane i želja za učenjem i napredovanjem.

Tražimo kandidate sa izraženim kolegijalnim duhom:

  • koji su spremni na harmoničan timski rad,
  • kojima su nova znanja i iskustva izazovi,
  • koji žele da rade na sebi i intenzivno se usavršavaju kroz radne zadatke i profesionalne obuke,
  • koji su vredni, inicijativni i odgovorni,
  • koji žele da budu deo uspešnog tima i iskreno dele vrednosti naše zajednice.

Zalažemo se za lični i profesionalni razvoj svakog člana tima. Kreiramo atmosferu u kojoj se dobro osećaju i gosti i zaposleni. Ponosni smo na dosadašnje rezultate koji su posledica rada i doprinosa svih zaposlenih – zajedno smo izgradili prepoznatljiv srpski brend, odlično rangiran na referentnim turističkim platformama i gastronomskim listama.

Vaše biografije možete poslati elektronskim putem, uz napomenu za koje radno mesto aplicirate.

Rok za konkurisanje: 16.10.2019.