Konkurisanje na ovaj oglas nastaviće se na drugom sajtu

Konkurisanje na oglas

Da bi konkurisao/la na ovaj oglas potrebno je da napraviš nalog tako što ćeš popuniti sledeće podatke

Raičević Global Company d.o.o.

locationBeograd, Beograd
time
Card image cap
 
 
 
 

Poštovani, zbog povećanja obima posla i otvaranja novog maloprodajnog objekta u Beogradu, ekskluzivnog objekta „Global FASHION“ koji se nalazi na Autokomandi, Ustanička 12v, preduzeće „Raičevic Global Company“ d.o.o. raspisuje oglas za prijem novih zaposlenih i to na poziciji:

Prodavca

Beograd
Broj potrebnih saradnika: 2

UKRATKO O NAMA:

„Raičević Global Company“ d.o.o je porodično preduzeće koje vec 7 godina uspešno posluje na teritoriji Republike Srbije. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz, veleprodaja i maloprodaja brendirane konfekcije i asesoara kao sto su SANTONI, JAKOB COHEN, DSQUARED, HOGAN, TODS, FAY, VALENTINO, itd.

OPIS POSLA:

  • Rad u maloprodajnom objektu gde će se na veoma visokom nivou prodavati najkvalitetnija brendirana uvozna konfekcija i asesoari.

POTREBNE POSLOVNE KARAKTERISTIKE I ZNANJA:

  • Za uspešnu saradnju sa već postojećim timom zaposlenih u našoj kompaniji potrebno je biti trgovački školovan sa iskustvom u prodaji brendiranih tekstilnih proizvoda ili asesoara.
  • Zbog uspesne komunikacije i prezentacije prodajnih proizvoda velikom broju inostranih kupaca potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika.
  • Potrebno je poznavati i rad na fiskalnoj kasi.

LIČNE KARAKTERISTIKE

  • U našem preduzeću su zaposleni časni i ambiciozni saradnici koji prvenstveno imaju nameru da kroz svoje iskreno zalaganje na adekvatnom radnom mestu, sebi priušte jednu dostojanstvenu i udobnu životnu egzistenciju.
  • Rukovodstvo našeg preduzeća ume da prepozna, vidi i NAGRADI sve ambicije i zalaganja zaposlenih o čemu govori i činjenica da je većina zaposlenih u višegodisnjiem stalnom radnom odnosu.

PREPORUKE POSLODAVACA nam daju informacije o vašem dosadašnjem poslovnom angažmanu, TAKO DA SU JAKO POŽELJNE i molimo Vas da ukoliko ih imate priložite iste.

Prijave na oglas slati elektronskim putem.

Rok za konkurisanje: 16.10.2019.