Konkurisanje na ovaj oglas nastaviće se na drugom sajtu

Konkurisanje na oglas

Da bi konkurisao/la na ovaj oglas potrebno je da napraviš nalog tako što ćeš popuniti sledeće podatke

Le.Auto d.o.o.

locationBeograd, Vojvode Šupljikca 11a
time
Card image cap
 
 
 
 

Servis Lešanović koji posluje u okviru firme Le.Auto d.o.o. traži vulkanizera za rad u renomiranom servisu sa dugo godišnjiom tradicijom u centru starog dela Beograda, lokacijski u blizini Vukovog spomenika na opštini Vračar. Rad se odnosi na vulkanizerske poslove montaže, balansiranja, popravke i reparacije oštećenih guma. Radna pozicija je isključivo vezana za rad na putničkim i 4x4 vozilima, teretna vozila se ne rade u servisu. Servis postoji više od 70 godina i jedan od najprestižnijih i najnapredijih je u zemlji. Sva oprema je najnovijeg datuma i kvaliteta kao i sve prateće vezano za rad i pružanje usluga.

Potreban nam je:

Vulkanizer za putnički program

Beograd

Uslovi i opis posla:

  • Molimo prijave samo ozbiljnih kandidata kojima je potrebno radno mesto na neodređeno vreme i maksimalno ozbiljno shvatanje radnih obaveza.
  • Potrebno je prethodno radno iskustvo i umeće na najvišem nivou za ove vrste poslova jer se u servisu pretežno rade najnovije generacije vozila sa velikim colažama preko 20 coli i veliki broj Run On Flat guma.
  • Takođe smo uvoznik i najveći prodavac alu felni u zemlji što takođe zahteva visoku stručnost u radu. Najveći smo prodavac i serviser senzora nadzora pritiska u gumama i na tom polju raspolažemo sa kompletnom ponudom senzora i dijagnostičkih uređaja za obavaljanje ovih usluga.
  • Poželjno je poznavanje rada na mašini za ispravku alu felni i dovođenje iskrivljenih felni u ispravno stanje.

Nudimo:

  • Radno vreme je radnim danima od 08-18h subotom od 08-15h, godišnji odmor kao i eventualna bolovanja se plaćaju i koriste prema zakonom uređenim uslovima.
  • Radno mesto podrazumeva korišćenje i zaduženje radnih uniformi za sva godišnja doba, radnu obuću i zaštitnu opremu.
  • Redovna prijava radnika je uslov za ostvarenje radne obaveze i zaposlenje u Le.Auto d.o.o.
  • Mesečna početna neto plata iznosi 57.000,00 din. što se kroz rad i napredak u radu naknadno dogovara.

Samo ozbiljne ponude slati i za radno mesto je uslov da je radni odnos planiran na neodređeno vreme. Mi smo jedna od najstabilnijih firmi u Srbiji i sve obaveze prema zaposlenima se izmiruju po dogovoru u tačan dan i sat.

Rok za konkurisanje: 22.10.2019.