Konkurisanje na ovaj oglas nastaviće se na drugom sajtu

Konkurisanje na oglas

Da bi konkurisao/la na ovaj oglas potrebno je da napraviš nalog tako što ćeš popuniti sledeće podatke

MLS Exing d.o.o.

locationBeograd, Miljakovački vinogradi 11v
time
Card image cap
 
 
 
 

Kompanija MLS EXING d.o.o. Beograd je osnovana 1993. godine u Beogradu, i u početku pretežna delatnost firme je bila projektovanje, isporuka i ugradnja osvetljenja za fudbalske i teniske terene i objekte slične namene kao i projektovanje, isporuka i ugradnja protiveksplozivnih uređaja kao ovlašćeni distributer firme LEGRAND ATX Francuska.

Od 1996. godine kompanija MLS EXING d.o.o. Beograd počinje rad sa dizel električnim agregatima, od 2001. godine smo ovlašćeni distributeri kompanije SDMO iz Francuske koja je treći najveći proizvođač dizel generatora na svetu. Kompanija MLS EXING d.o.o. Beograd nudi kompletna rešenja bazirana na konceptu total inžinjeringa koji podrazumeva davanje najboljeg tehničkog rešenja, projektovanja, isporuke i ugradnje opreme kao i održavanje dizel agregata kako u garantnom tako i u vangarantnom periodu.

Kompanija MLS EXING d.o.o. Beograd je sertifikovana po standardu ISO 9001:2008.

Do sada kompanija MLS EXING d.o.o. Beograd je isporučila i ugradila više od 1000 dizel agregata od koji za veći broj dizel agregata ima ugovor o redovnom servisiranju prema kojima smo na raspolaganju 24 sata 365 dana godišnje. U svakom trenutku na lageru imamo potrebne rezervne delove za sve tipove agregata.

Kompanija ima u vlasništvu kancelarije u ulici Vojvode Milenka broj 7 i Miljakovački vinogradi 11v u Beogradu i u zakupu radionicu u Pančevu u ulici Žarka Zrenjanina boj 91 na osnovu ugovora o poslovno tehničkoj saradnji. Takođe u svom vlasništvu imamo 6 vozila od kojih 3 teretna servisna vozila.

Raspisujemo konkurs za radnu poziciju:

Mehaničar

Beograd

Uslove koje bi mehaničar trebalo da ima za obavljanje radnih zadataka je:

  • minimum SSS,
  • radno iskustvo,
  • vozačku dozvolu B kategorije,
  • osnovno poznavanje engleskog jezika i rada na računaru,
  • da je zdravstveno sposoban za obavljanje posla i da je spreman za timski rad.

Opis posla:

  • posao mehaničara bi bio servisiranje dizel i benzinskih motora elektro agregata pretežno na terenu.

Radno vreme:

  • radno vreme je 8 časova od 08-16h i podložno je promenama u zavisnosti od obima posla i dogovora sa poslodavcem. 

Nudimo:

  • kompaniju MLS EXING d.o.o. Beograd krasi prijatna radna atmosfera i timski duh,
  • svi zaposleni mehaničari u MLS EXING d.o.o. Beograd dobijaju službeni mobilni telefon, sopstveno servisno vozilo, kompletan alata i HTZ opremu za potrebe obavljanja posla, dodatno osiguranje zaposlenih,
  • zaposleni imaju mogućnost napredovanja u kompaniji kroz razne obuke koje organuzijemo kako interno tako i eksterno u inostranstvu.

Kontakt telefon: Kliknite za broj telefona

Rok za konkurisanje: 26.10.2019.