Konkurisanje na ovaj oglas nastaviće se na drugom sajtu

Konkurisanje na oglas

Da bi konkurisao/la na ovaj oglas potrebno je da napraviš nalog tako što ćeš popuniti sledeće podatke

West 65 d.o.o. Beograd

locationBeograd, Omladinskih brigada 86, Novi Beograd
time
Card image cap
 
 
 
 

Potreban nam je:

SLUŽBENIK FIZIČKO - TEHNIČKOG OBEZBEĐENJA

 Beograd

NUDIMO:

Kandidati koji ispunjavaju uslove biće odmah primljeni na rad na određeno vreme, ukoliko zadovoljavaju sve kriterijume u periodu rada na određeno - rad na neodređeno vreme. Isključivo stalni radni odnos, rad u skladu sa Zakonom o radu. Redovan mesečni lični dohodak, najviši u delatnosti uslužnog obezbeđenja. Plaćen prekovremeni rad i noćni rad, ukoliko ga ima. Plaćen godišnji odmor, stručno usavršavanje.

ZAHTEVI:

Završena obuka i posedovanje licence za obavljanje poslova privatnog obezbeđenja; Da je kandidat spreman da prihvati stalno stručno usavršavanje i obuku, rad u timu, kao i smenski rad; Da kandidat nije osuđivan i da nije pokrenut krivični postupak, niti pokrenuta istraga za krivična dela iz nadležnosti sudova i tužilaštva (dokaz: uverenje iz suda i iz MUP-a-mogu se naknadno dostaviti); Radno iskustvo iz oblasti bezbednosti; Poznavanje engleskog jezika; Da je vredan, kulturan, odgovoran i komunikativan.

OPIS POSLOVA:

Rad na poslovima obezbeđenja isključivo kod poslodavca na objektu i po strogo propisanim procedurama službe bezbednosti. Preventivni obilasci objekata - kompleksa i evidencija svih aktivnosti koje su van procedura ili na koji način ugrožavaju / ili mogu narušiti bezbedonosne procedure. Aktivna saradnja sa operativnim centrom službe. Smenski rad.

 Rok za konkurisanje: 19.11.2019.